Human thinking & data driven

EXPERTISE VOOR JE GROEI

Bij BIG weten we dat wendbaarheid een essentiële deugd is om te voldoen aan de verwachtingen van ambitieuze besluitvormers. We moeten snel en efficiënt zijn in alle aspecten van onze diensten. Daarom hebben we experts verzameld in advies, creatie, productie, media, digitaal, sociale netwerken en zoekmachine-optimalisatie, dat wil zeggen alle belangrijke beroepen in de reclame. Dit stelt ons in staat om sneller en beter te werken ten behoeve van onze klanten. We passen ons aan hun behoeften aan, niet andersom. Of deze behoeften nu divers of specifiek zijn, we bieden onmiddellijk een passende oplossing. Onze experts communiceren en werken dagelijks samen. Op die manier maken we het verschil. 

BIG RETURN IN BELGIË

In België werkt een team van een vijftiental mensen dagelijks voor onze klanten. Daar komen onze externe experts bij, zoals data-analisten, data-scientists, mediabuyers, experts in influencers en creators… 

Dichter bij ons team en onze klanten! 

Ja, België is klein, maar de mobiliteit is wat het is! Het is dus voor het welzijn van onze teams, maar ook om dichter bij onze klanten te zijn, dat we twee kantoren hebben geopend, één in Nijvel, in het hart van Wallonië, en de andere in Ixelles, in het hart van Brussel. 

DE ROL VAN ADVERTENTIEBUREAUS MOET DE GROEI VAN ADVERTEERDERS STIMULEREN

Deze rol nemen we ter harte in alle aspecten van onze diensten. We helpen adverteerders om de media, zowel digitaal als audiovisueel, beter te benutten om hun naambekendheid op te bouwen en hun doelen te bereiken onder de beste omstandigheden. Dat betekent hogere resultaten, lagere contactkosten, snellere acquisitie en een betere betrokkenheid van bestaande klanten. 

We strijden om effectievere oplossingen te vinden, ook buiten de gebaande paden, om de impact van boodschappen te bevorderen en de toegankelijkheid van media te vergemakkelijken. 

We werken samen met honderden bedrijven uit alle sectoren en van alle groottes om hen hoger en sneller te duwen, en we delen onze opgebouwde ervaringen via talloze conferenties, trainingen, seminars, webinars en publicaties. 

Nous nous battons pour trouver des solutions plus efficaces, y compris hors des sentiers battus, pour favoriser l’impact des messages et faciliter l’accessibilité des médias.

Nous collaborons avec des centaines d’entreprises de tous secteurs et toutes tailles, pour les pousser plus haut, plus vite et nous partageons nos expériences accumulées à travers de nombreuses conférences, des formations, des séminaires, des webinaires, ainsi que des publications.

WE HEBBEN OP JOUW PLAATS GEZETEN!

Big is een onafhankelijk bureau, we zijn dus van nature ondernemers! Maar verder dan alleen adverteerders, hebben we op je plaats gezeten, en dat verandert alles! 

Productie, logistiek, distributie, communicatie, financiën… te vaak vergeten reclamebureaus dat er achter een mooi project veel zaken te beheren zijn en dat marketing en reclame slechts een van die zaken zijn! Christophe Urvoy, de directeur van Big Return België, weet dit als geen ander omdat hij meer dan 5 jaar lang in België en internationaal (Italië, Frankrijk, Luxemburg, Rusland, Duitsland en Nederland) een brouwerij heeft bedacht, gecreëerd en ontwikkeld. Na meer dan 15.000 HL verkocht in 4 jaar exploitatie, waarvan één jaar tijdens COVID, heeft hij het project in 2022 verkocht, gewapend met een rijke ervaring die betekent dat Big vandaag de dag achter een strategie een bredere visie toevoegt… 

Wil je dat we elkaar ontmoeten?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

J’accepte que BIG RETURN traite mes données personnelles ( politique de confidentialité ).