EEN GRAFISCHE STUDIO, WAARVOOR?

In een wereld waar AI steeds meer ruimte inneemt, vraag je je misschien af waar een grafische studio nog voor nodig is! Maar achter deze service staan specialisten met tientallen jaren ervaring. En het één sluit het ander niet uit – dat bewijzen we met onze eigen AI-studio! 

Logo-ontwerp, opmaak, formatering, illustraties… zoveel essentiële activiteiten waarvoor de grafische studio van Big Return je kan helpen. Ontdek het zelf! 

OPMAAK

Welk medium je ook nodig hebt, onze studio verzorgt de opmaak van je documenten met respect voor je huisstijl!

Een merk dat leeft, heeft een herkenbare stijl en een visuele toon die aansluit bij de doelgroep. Het is belangrijk om consistentie te hebben in alles wat je doet, om merkherkenning te creëren. Of het nu om een brochure, flyer, visitekaartje, briefpapier, roll-up, kaartspel of promotieartikelen gaat, onze studio helpt je merk tot leven te brengen! 

STANDAANKLEDING

Een stand is de logische voortzetting van je communicatiestrategie. Wij zorgen ervoor dat dit duidelijk zichtbaar is! 

We zijn geen standbouwer of fabrikant, maar we hebben veel stands ontworpen voor onze klanten. Onze focus ligt niet alleen op creativiteit om de creativiteit, maar vooral op de samenhang met je andere communicatiemiddelen! 

LOGO-ONTWERP

Het logo is de hoeksteen van elke visuele identiteit. Het is het eerste dat mensen van je zien, begrijpen en onthouden! 

 

Het weerspiegelt je project, je waarden en vooral je strategie. In samenwerking met jou ontwikkelt onze studio een logo dat perfect bij je past. Of het nu typografisch, illustratief of symbolisch is, we helpen je de juiste optie te kiezen zodat je klanten het snel begrijpen en vooral onthouden! 

 

We laten je graag het volledige werk van onze grafisch studio zien!

Wil je dat we elkaar ontmoeten?